Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Φωτιά στα μπατζάκια μας

Διαβάζω στο άρθρο της Αργυρώς Μώρου στην ΕΛΕΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με τίτλο

και διαπιστώνω ακόμα μία φορά με ποιο τρόπο αντιμετωπίζει αυτή η κυβέρνηση ένα ακόμα σοβαρό θέμα όπως είναι η Πυροσβεστική. Δεν τους ενδιαφέρει να διατηρηθεί ότι καλό έχει στηθεί μέχρι τώρα, τους ενδιαφέρει μόνο ποιος δικός τους θα πάρει ένα καλύτερο βαθμό και πως θα διώξουν άτομα που είναι του Φούρλα ή δεν είναι δικά τους έστω και αν αποδεδειγμένα η εμπειρία και η ικανότητα τους είναι χρήσιμη στο σώμα, αλλά και στη χώρα.


Ραβασάκια λοιπόν προς τον Β. Πολύδωρα για προαγωγές ημετέρων, λες και ο καθένας από αυτούς είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος είναι ικανός για προαγωγή. Από τους πρώτους ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, αυτός που κατηγόρησε το πράσινο που καίει το πράσινο, αλλά και η η κ. Κατερίνα Παπακώστα, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην επιστολή γράφει

«Σε παρακαλώ να δεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα του ............................και επιθυμεί να προαχθεί στο βαθμό του Αρχιπυράρχου στις κρίσεις που γίνονται στο Πυρ/κό Σώμα».

Και εγώ βρε αδελφέ μπορεί να επιθυμώ να γίνω αρχιστράτηγος, αλλά δεν νομίζω ότι θα στείλει και για μένα κανένα ραβασάκι. Έλεος!!!!, δεν μπορούν να παίζουν με την ασφάλεια μας, δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τέτοια σοβαρά θέματα και το αποδεικνύουν ακόμα μία φορά. Και που είσαι ακόμα..................

buzz it!

3 σχόλια:

nikkos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hoRxDyYyXJc
http://www.youtube.com/watch?v=sGnK8kbWsT4&mode=related&search=

αυτήν η Παπακώστα είναι που είναι από τα μεγαλύτερα βούρλα του Ελληνικού κοινοβούλιου... Δεν χάνει ευκαιρία να μας το θυμίζει!

Φιλικά kosmetsas nikos
http://kosmetsas.wordpress.com

nikkos είπε...

Πως μπορεί να γίνει κάποιος γαλάζιο παιδί? :P

tzonakos είπε...

H "επανίδρυση" που τόσο πολύ συγκλόνισε τον γαλάζιο κόσμο σήμαινε "επανασυνεννόηση".
Ακόμα δεν εχουν βρεί πώς να συνεννοούνται.
Εκτός απο τον "επαναχρωματισμό"
εκει τα βρίσκουν με ραβασάκια βύσμα.
Εισαγγελέας δεν παίζει να παρέμβει σε τέτοια αποκάλυψη ; Οτι προωθούνται άτομα σε θέσεις με τέτοιους τρόπους ;
Στερούνται αξιοπρέπειας και σοβαρότητας όλα τα παπακώστα, γιακουμάτα, και τα λοιπά 'αστέρια' της νδ.
Δεν πιστέυω πως κάποιοι συμπολίτες ψηφίζουν τέτοιους !
Χαιρετώ και χάρηκα που περασα απο δω.