Πέμπτη 19 Ιουλίου 2007

Με τη λάσπη δεν καλύπτεται την ανικανότητα σας κύριοι

Δεν φτάνει που ήταν ανίκανοι να συντονιστούν και να προφυλάξουν τα δάση από τις φωτιές, έρχονται τώρα να κατηγορήσουν, το πράσινο για την όλη κατάσταση. Ένα πράσινο, που μπορεί να είναι το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να είναι οι οικολόγοι, μπορεί να είναι ο Βεργής. Μήπως όπως και με τους Πακιστανούς και το δάσος έχει χόμπυ να καίγεται από μόνο του;
Δυστυχώς αυτοί είναι οι υπουργοί, αυτός είναι ο Πρωθυπουργός που "κυβερνά" αυτή τη χώρα και ανέχεται το καθένα να λέει ότι του κατέβει από το μυαλό του, αυτό είναι το επίπεδο τους και σε αυτό θέλουν να πάνε την Ελλάδα.
Τους κουκουλοφόρους έλεγαν ότι του καθοδηγούσε ο ΣΥΝ, τώρα λένε ότι τα δάση καίγονται από το πράσινο.

Αντί να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα έχουμε φτάσει να ασχολούμεθα με την όποια επιεικώς βλακεία του κάθε γραφικού, που θέλει να λέγεται και στέλεχος κυβέρνησης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολλοί μίλησαν αν υπάρχει τσίπα πάνω τους, τι να πει κανείς όμως, το σενάριο το έχουμε ξαναδεί, η δεξιά δεν αλλάζει στη λάσπη είναι πρώτη, μόνο που με τη λάσπη ούτε κτίζεις και εσύ ο ίδιος κάποια στιγμή θα τη φας στη μάπα.

Όσο βλέπουν να αλλάζει το τοπίο, όλο και τα κτυπήματα κάτω από τη μέση θα είναι περισσότερα και πιο δυνατά για αυτό ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Η χώρα δεν χρειάζεται να πάει άλλο πίσω.

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλο κάρβουνο - όχι άλλες φωτιές κ. Γιακουμάτε & κ. Μανώλη!

nikkos είπε...

πλεονάζων ο λαϊκισμός της ΝΔ ...

πάει η χώρα κατά διόλου και φταινε αυτοί .... συμβαίνει κάτι σαν
αυτό που λένε φωτιά θα ρίξει ο θεός να μας κάψει!