Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

Προς Κορινθίους επιστολή

Το Χιλιομόδι καιγόταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης " έπρεπε " να βρίσκεται στην εκδήλωση- γλέντι ( πείτε το όπως θέλετε ) της ΟΝΝΕΔ. Εκλογές βλέπετε τώρα, θα αφήσουμε το "γάμο" να πάμε για πουρνάρια, που μάλιστα καίγονται.

Πριν μερικές μέρες όταν καιγόταν η Πάρνηθα ο Β. Πολύδωρας "έπρεπε" να είναι στο γλέντι για τους αγροφύλακες και πηγαίνω αρκετά πίσω όταν έπεσε το μοιραίο ΣΙΝΟΥΚ στο Άγιο Όρος, ο Πρωθυπουργός "έπρεπε" να είναι σε σύσκεψη με τις παραγωγικές τάξεις στη Θεσσαλονίκη και "ειδοποιήθηκε" πολύ αργότερα. Στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" στις 15/9/2004 μπορεί βέβαια κάποιος να διαβάσει

"Οι αντιφάσεις και τα ψέματα κυβερνητικών παραγόντων έχουν δημιουργήσει σοβαρά ερωτηματικά για το αν πράγματι ενημερώθηκε καθυστερημένα ο Πρωθυπουργός ή, αντιθέτως, ενημερώθηκε ενωρίτερα απ' ό,τι επισήμως υποστηρίζεται, αλλά υποτίμησε τη σοβαρότητα της υπόθεσης."


(από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" 15-9-2004)

Μη χαλάμε και το πρόγραμμα μας δηλαδή,
Έπεσε το ΣΙΝΟΥΚ, ε τι να κάνουμε έπεσε,
Καίγεται όλη η Ελλάδα, ε τι να κάνουμε κάποιος "αρμόδιος" θα βρεθεί να ασχοληθεί και με αυτό και μετά κάποιο "μεγαλοστέλεχος" θα βγει και θα πει ότι φταίει κάποιος άλλος.

Για αυτό όλοι οι εν Ελλάδι " Κορίνθιοι" , ας ψάξουν το χρονικό διάστημα διακυβέρνησης της Ν.Δ για να διαπιστώσουν το έργο που δεν έγινε και τις παραλείψεις σε σοβαρά θέματα που έγιναν.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: