Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Kαλά θα κάνουν οι υπαίτιοι να είναι πιο σοβαροί και μετρημένοι στα λόγια τους

Το θράσος ορισμένων στελεχών της Ν.Δ αλλά και πολλών υποστηρικτών τους δεν λέγεται. Έφτασαν την οικονομία στη χειρότερη κατάσταση, μαγείρεψαν τα στοιχεία που έδιναν στην Ε.Ε μόνο και μόνο για να κρατηθούν στην καρέκλα και τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ίδιοι δεν ευθύνονται σε τίποτα. Αφού υποθήκευσαν το σπίτι μας, αφού φρόντισαν να γκρεμίσουν ή να καταστρέψουν ότι υπήρχε όρθιο, διαμαρτύρονται κάνοντας "σκληρή αντιπολίτευση" γιατί δεν φρόντισαν οι επόμενοι σε χρόνο dt να το αναστηλώσουν .

Πρόσφατα ο κ . Σαμαράς κάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου να μην εξαιρεί τον εαυτό του και το ΠΑΣΟΚ από εκείνους που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας. Μήπως πέρασαν τόσα πολλά χρόνια που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρουμε; Μήπως δεν υπήρχε έλλειμμα και απλά ως δια μαγείας εκτινάχτηκε; Μήπως κάποιοι ζουν σε άλλο κόσμο ή θεωρούν τον Ελληνικό λαό ότι είναι ηλίθιος ή ότι έχει πάθει Alzheimer;

Υπάρχει νομίζω και ένα όριο σε όσα λέγονται και γράφονται. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει κάποια σοβαρότητα που και καλό θα κάνει στο τόπο αλλά και στους ίδιους πριν ξεφτιλιστούν και άλλο.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: