Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

"Συνεντεύξεις"

Είχα σκοπό να μην επανέλθω, αλλά βλέπεις δεν σε αφήνουν να αγιάσεις. Υπάρχουν ορισμένοι που πιστεύουν μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για το ΠΑΣΟΚ και ότι το καλό ΠΑΣΟΚ οφείλεται σε αυτούς, ενώ το "κακό" ΠΑΣΟΚ οφείλεται σε λάθος χειρισμούς άλλων, που όλως τυχαίως είναι επιλογές του προέδρου. Αναφέρομαι στη συνέντευξη του Γ. Παναγιωτακόπουλου στην εφημερίδα "Πρώτο θέμα" που πετάει πάλι τα γνωστά καρφιά για πολλά και διάφορα.
Γιατί το κάνει; Εκείνος σίγουρα ξέρει καλύτερα, για όσους το ξέρουν ή παρακολουθούν την πορεία του έχω την αίσθηση ότι δεν πείθει με αυτές τις κορώνες.

Ο κόσμος αλλάζει μόνο που ορισμένοι δεν το καταλαβαίνουν και επιμένουν σε παλιές συνταγές του παρελθόντος που ίσως κάποτε έδιναν κάποιο αποτέλεσμα,αλλά τώρα και έχουν κουράσει και δεν φέρνουν για αυτούς το ποθητό αποτέλεσμα.

Αναφέρει ότι :
"Κοιτάξτε, το ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχει στον διάλογο. Αυτό το γνωρίζουν όλα τα μέλη και οι φίλοι. Πολλά μέλη συμμετέχουν από το Διαδίκτυο, όμως δεν θυμάμαι να έχει αποφασίσει κάποιο συνέδριο για τη μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε διαδικτυακό κόμμα. Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ απέχει σε όλα τα επίπεδα. Οι οργανώσεις δεν λειτουργούν. Οι επιτροπές δεν λειτουργούν."

Σίγουρα κανείς δεν αποφάσισε να κάνει το ΠΑΣΟΚ διαδικτυακό και για αυτό από την αρχή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, αν δεν το γνωρίζει ο ίδιος, το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) έχει αναλάβει για όσους δεν έχουν πρόσβαση ή δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο να κάνει αυτή τη διαβούλευση στις Τ.Ο. και να προωθήσει τις προτάσεις και αντιρρήσεις των μελών και φίλων. Τώρα αν αυτό γίνεται ή δεν γίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό φταίνε άλλα που σίγουρα ο ίδιος τα γνωρίζει καλά. Αν τώρα και πάλι δεν υπήρχε το ΙΝΕΠ το αφελές μου ερώτημα είναι ποιος εμποδίζει ή ποιος θα εμπόδιζε κάποιον Γραμματέα τοπικής, νομαρχιακής ή περιφερειακής οργάνωσης να φροντίσει όσο αυτό είναι εφικτό να γίνουν αυτές οι διαβουλεύσεις. Άμα θέλεις το ΠΑΣΟΚ είναι κοντά στο κόσμο.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: