Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Μην έχετε λογαριασμό κοινό ούτε με τον εαυτόν σας

Το κόλπο είναι γνωστό. Αυτόν που γνωρίζει και ξέρουν ότι αν μιλήσει, θα τη βάψουν πολλοί, φροντίζουν να μην το ενοχλήσουν, όταν αποφασίζει να εξαφανιστεί. Πρέπει όμως να φανεί ότι ενεργούν για το καλό του τόπου, κάποιον τέλος πάντων πρέπει να συλλάβουν. Πρέπει να παίξουν επικοινωνιακά, να δουλέψουν πάλι τον κόσμο, μήπως και μοιώσουν τις ζημιές. Βρίσκουν λοιπόν την κόρη του ( 22 χρόνων ) και τη συλλαμβάνουν για συνέργεια "σε νομιμοποίηση παράνομων εσόδων" και έπονται η γυναίκα και η άλλη του κόρη. Όλα αυτά γιατί έχουν κοινό λογαριασμό. Τόσο "ραδιούργα" ήταν η κόρη του, που από τα 16 ή τα 17 της συνεργαζόταν με το πατέρα της. Έλεος!!!!!

Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν στην Ελλάδα της Ν.Δ. Δεν αξίζουμε τέτοια Ελλάδα. Η κυριακή στις 7 Ιούνη είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία.

buzz it!

1 σχόλιο:

Stef... είπε...

http://www.tvxs.gr/v13110

Απόσπασμα από άρθρο του Σ.Κούλογλου

"...Ακόμη και στην περίοδο της δικτατορίας, σε ελάχιστες περιπτώσεις είχαν συλληφθεί μέλη της οικογένειας καταζητούμενων για να αναγκαστούν να παραδοθούν στην δικαιοσύνη. Σε μια από τις γνωστές περιπτώσεις η ΕΣΑ (Στρατιωτική Αστυνομία) δεν βρήκε στο σπίτι τον φοιτητή της Αρχιτεκτονικής, Ανδρέα Κούρκουλα, και συνέλαβε τον μικρότερο αδελφή του Δημήτρη. Στην περίπτωση του Μίκη Θεωδοράκη τα δύο παιδιά του είχαν υποστεί εκφοβιστικούς ελέγχους και δοκιμασίες στην διάρκεια της εξορίας ολόκληρης της οικογένειας στην Αρκαδία. Αλλά πριν την σύλληψη του Μίκη Θεωδοράκη δεν είχε συλληφθεί κανένα μέλος της οικογένειας του. "