Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Μήπως και κάποιοι άλλοι τα πήραν και συνεχίζουν να τα παίρνουν;

Έλεος κύριοι δημοσιογράφοι. Έχω βαρεθεί να ακούω την κλασική ερώτηση για το θέμα της Siemens και την προσπάθεια σας να εμφανίσετε εμπλοκή του ΠΑΣΟΚ σε αυτή την υπόθεση και μάλιστα για να είστε και "δίκαιοι" να χρεώνετε με ποσοστά το σκάνδαλο, που βέβαια όλως τυχαίως πάντα το μεγαλύτερο ποσοστό το ρίχνετε στο ΠΑΣΟΚ και λιγότερο στη Ν.Δ, που τυχαία παραπλανήθηκε.

Ξέρετε πολύ καλά ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε το θέμα στη βουλή για εξέταση και για την περίοδο του ΠΑΣΟΚ και όχι βέβαια για μία φορά και τότε κάποιοι από εσάς ή κάνατε τον κινέζο ή προσπαθούσατε να παρουσιάσετε την κίνηση αυτή ως επικοινωνιακή. Ήταν μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα, αλλά φαίνεται σε κάποιους από εσάς μία τέτοια εξέλιξη δεν αρέσει. Προσωπικά δεν είδα πολλούς από εσάς να πιέσετε, παρότι έχετε τη δύναμη, να προχωρήσει αυτή η υπόθεση.

Θέλετε να αλλάξουν κάποια πράγματα ή σας βολεύουν οι γνωστές καταστάσεις; Γιατί αν σας βολεύουν μη βγαίνετε στο κοινό να το παίζετε ηθικοί, σεμνοί, αγαθοί κλπ, μπουχτήσαμε.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: