Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Στις 16 Σεπτεμβρίου Μην τους δώσεις δεύτερη ευκαιρία !

Tο 2004 ο Κώστας Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία είχαν μια μεγάλη ευκαιρία καθώς αρκετοί Έλληνες εμπιστεύθηκαν μια νέα, όπως έλπιζαν, Δεξιά διακυβέρνηση του «κοινωνικού κέντρου». Όμως από το Μάρτη του 2004, το 2005, το 2006 και έως σήμερα το 2007 φάνηκαν παντελώς ανάξιοι μιας τέτοιας εμπιστοσύνης. Με ψέματα και λάθος πολιτικές διέψευσαν μια προς μία τις υποσχέσεις τους απέναντι στις κοινωνικές ομάδες.

Παρέλαβαν μια Ελλάδα με κύρος από τη δυναμική των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά πολύ σύντομα με αλλοιώσεις στοιχείων, λάθος πολιτικές και κρίσιμες παραλείψεις, υπονόμευσαν κάθε θετική προοπτική.

Απέτυχαν οικτρά να προστατεύσουν το περιβάλλον και τις ζωές των συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές. Ανέβασαν στα ύψη την ακρίβεια και το κόστος ζωής της ελληνικής οικογένειας. Δημιούργησαν αδιέξοδα στην δημόσια διοίκηση, την υγεία και το περιβάλλον.

Τώρα, χωρίς πρόγραμμα και στρατηγική για μια συνολική ανασυγκρότηση της χώρας, υπόσχονται ξανά τα ίδια ακριβώς με το 2004! Δημιουργούν υποτιθέμενους εχθρούς για να αποποιηθούν τις τεράστιες ευθύνες τους.

Πλήττουν την αξιοπιστία της χώρας σε κάθε επίπεδο. Κρύβουν την άδικη και αδιέξοδη πολιτική που θα εφαρμόσουν σε περίπτωση που υφαρπάξουν μια δεύτερη ευκαιρία διακυβέρνησης. Κρύβουν την άγρια φορολόγηση, την αύξηση του ΦΠΑ και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Χαμηλώνουν συνειδητά τις προσδοκίες των πολιτών και προσπαθούν με αγωνία να καλύψουν την αναξιοπιστία τους.

Εμείς οι εθελοντές διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ, αλλά πάνω από όλα ως ενεργοί πολίτες, παρακολουθούμε τις πολιτικές εξελίξεις.

Με το www.anaxiopistia.gr αναδεικνύουμε την αναξιοπιστία της κυβέρνησης Καραμανλή και λέμε σε όσους ακόμα το σκέφτονται να μην τους δώσουν δεύτερη ευκαιρία στις 16 του Σεπτέμβρη.

Το κείμενο είναι από την κεντρική σελίδα του www.anaxiopistia.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: