Σάββατο, 25 Αυγούστου 2007

Φτάνει πια

Συνήθως ειδήσεις μαθαίνω από το διαδίκτυο και από τις εφημερίδες και σπάνια βλέπω τα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση είτε γιατί όταν γίνεται συζήτηση στα παράθυρα, μόνο συζήτηση δεν είναι και επίσης γιατί πολλοί από αυτούς που βγαίνουν, κυρίως για να προβληθούν και να θυμάται τη φάτσα τους ο λαός, μόνο σοβαρά πράγματα δεν λένε.

Χθες λόγω των πυρκαγιών βλέποντας με αγωνία τα όσα γινόντουσαν στην Πελλοπόνησο είδα να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Να μην υπάρχει πουθενά συντονισμός και να έχεις τον άλλον με θράσος να λέει "μας πως λέτε ότι δεν γίνεται τίποτα, έχει πάει ο πρωθυπουργός και κλιμάκιο από υπουργούς", λες και αυτοί θα σβήνανε τις φωτιές ή θα συντονίζανε την όλη δράση. Και τότε στη Πάρνηθα και στη Πεντέλη γιατί ήταν εξαφανισμένοι σε εκδηλώσεις και άλλα παρόμοια. Βλέπεις τώρα έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές και πρέπει να δείξουμε και λίγη δράση.

Δυστυχώς διαλύσανε τα πάντα στο βωμό του κομματικού κράτους ( βλέπε επανίδρυση του κράτους ) και βέβαια βλέποντας αυτό οι γνωστοί καταπατητές - εμπρηστές αλωνίζουν γιατί ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να τα μετατρέψουν σε οικόπεδα.
Θέλουνε οι της Ν.Δ να αλλάξουν το άρθρο 24, τόσο πολύ ενδιαφέρον για το περιβάλλον, θέλουν να έχουν αγροφυλακή, για να τακτοποιούν τους ημέτερους , πυροσβέστες γιατί να προσλάβουν?
Από τη πρώτη μέρα προσφέρθηκε ο στρατός να τους δώσει 2.000 άτομα για να βοηθήσουν και αυτοί χρησιμοποίησαν μόνο τους 60 . Τι να πει κανείς, μέσα στη λύπη για τα άτομα που άδικα χάθηκαν, το περιβάλλον που καταστρέφεται και για τις περιουσίες που εξανεμίσθηκαν. Είχα γράψει και παλιότερα ότι στα λόγια είστε πρώτοι κύριοι της Ν.Δ και κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται με το πιο τρανό τρόπο.

Φτάνει πια

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: