Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Τουλάχιστον στο copy paste είναι άριστοι των αρίστων

Διάβασα στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ότι το νέο πρόγραμμα για τη ναυτιλία της Ν.Δ είναι πιστή αντιγραφή του κυβερνητικού προγράμματος του 2004, σε τέτοιο σημείο που για τη λιμενική πολιτική το «νέο» κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ, ξεκινάει με τη φράση «Η σημερινή κατάσταση των λιμενικών εγκαταστάσεων είναι, με ευθύνη της κυβέρνησης, εντελώς απαράδεκτη»!

Τι να κάνει κανείς, να κλαίει, να γελάει. Τόση βαρεμάρα, τόσο σίγουροι είναι ότι ο ελληνικός λαός κοιμάται και δεν θα καταλάβει ότι πάνε να τον δουλέψουν πάλι.

Βέβαια για να μην αδικώ κανένα τα 3,5 χρόνια ο πρωθυπουργός "δούλεψε" τόσο σκληρά, πηγαίνοντας για παράδειγμα ο ίδιος στις Βρυξέλλες για τα αγροτικά προβλήματα, που δεν έχει άλλες δυνάμεις, έτσι σου λένε έτοιμο το έχουμε το πρόγραμμα από το 2004 στο τυπογράφο, να κουραζόμαστε για καινούργιο. Ποιος θα μπει στο κόπο να το κοιτάξει.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ακόμα μία φορά τι εκτίμηση τρέφει η δεξιά για τους Έλληνες πολίτες, τόσο μας υπολογίζουν. Για αυτό στους ικανούς του copy - paste ο Ελληνικός λαός πρέπει να πει ένα

Φτάνει πια - η Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον

Μαύρο στη δεξιά - Ναι στη νέα Αλλαγή

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: