Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Με πόσους τελικά συναντήθηκε;

Για όσους παρακολουθούν από κοντά τα πολιτικά δρώμενα και γνωρίζουν κάτι παραπάνω από τον απλό κόσμο, νομίζω ότι δεν εκπλήσσονται για συμπεριφορές ατόμων όπως εκείνη του Γιάννη Δημαρά .

Καλά τα "ωραία λόγια" προς το κόσμο και οι "επαναστατικές" κορώνες για το σώσιμο του, που σίγουρα πείθουν κάποιους, αλλά μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα έργα. Αυτή τη δεδομένη στιγμή, όσο και αν προσπαθεί ο ίδιος να μας πείσει το πόσο "αθώα" ήταν η συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά και με τα υπόλοιπα κόμματα (που απότι φαίνεται ποτέ δεν έγιναν ) , όχι μόνο δεν πείθει αλλά φοβάμαι για τον ίδιο, ότι όσο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μάλλον δυσχεραίνει τη θέση του και μόνα "αγνά κίνητρα" δεν βγάζει η κίνηση του αυτή. Δεν μπορείς να συζητάς έχοντας σημαία το μνημόνιο με μία παράταξη που είναι η βασική αιτία που φτάσαμε εκεί.

Από την άλλη βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και κάποιοι γνωστοί- άγνωστοι "δικοί μας" παίζουν προς την ίδια κατεύθυνση όχι μόνο τώρα αλλά και στο παρελθόν και ίσως κάποια στιγμή πρέπει να μπουν στη θέση τους.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: