Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πάμε για εκλογές; Προσωπικά πιστεύω όχι

Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε πάλι να γίνεται λόγος για το αν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ακολουθήσουν εθνικές εκλογές. Χθες οι πρώτες ερωτήσεις που έγιναν στο Γιώργο Παπανδρέου, με αρκετά επιθετικό στυλ αφορούσαν το θέμα αυτό. Η απάντηση ήταν η αναμενόμενη. Ο ίδιος δεν έχει πρόθεση και νομίζω ότι κάθε σοβαρός πολιτικός σ' αυτή τη συγκυρία, που γίνονται σημαντικές αλλαγές για να σωθεί η χώρα δεν θα διακινδύνευε να παίξει το μέλλον της Ελλάδας.

Από την άλλη δυστυχώς, έχεις μία ολόκληρη αντιπολίτευση που αντί να καταθέσει προτάσεις που αφορούν την αυτοδιοίκηση παίζει με τη δύσκολη κατάσταση κάθε μισθωτού και το μόνο τους μέλημα είναι πως θα προκληθεί ζημιά στο ΠΑΣΟΚ και θα αυξήσουν τα ποσοστά τους. Αν ο Καλλικράτης δεν πάει μπροστά, αν ψηφιστούν ανίκανοι ή καιροσκόποι φοβάμαι ότι δεν τους ενδιαφέρει. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται δυστυχώς και κάποιοι που υποτίθεται "στηρίζουν" το ΠΑΣΟΚ, αλλά με το τρόπο τους παίζουν τα παιχνίδια τους, ίσως γιατί οι όποιες αλλαγές που γίνονται, όχι μόνο για τη χώρα τους χαλάει τη σούπα που ξέρουν να μαγειρεύουν εδώ και χρόνια.

Ας μη κάνουν λοιπόν αναλύσεις για το όποιο < αλλά > είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για το θέμα των εκλογών, γιατί όπως επανηλειμένα ο ίδιος έχει αναλάβει τις ευθύνες και μάλιστα πολλές φορές για πράγματα που δεν ήταν υπεύθυνος, ας αναλάβουμε και εμείς οι απλοί πολίτες την ευθύνη ποιόν ή τι ψηφίζουμε, γιατί ψηφίζουμε για να έχουμε μετά το δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε για τα κακώς κείμενα στη χώρα μας.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: