Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ποιον πας να δουλέψεις ρε Πάνο;

Έχω γράψει και στο παρελθόν για τα ψέματα που κατά καιρούς έχουμε ακούσει από διάφορα στελέχη της Ν.Δ και ειδικά από τον "καταλληλότερο" για την οικονομία και όχι μόνο και απ' ότι βλέπω το σήριαλ συνεχίζεται.

Λέει λοιπόν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήξερε για το έλλειμμα και για την οικονομία, αλλά ο αρχηγός του, αν και ήταν υπουργός της κυβέρνησης του καταλληλότερου δεν ήξερε και για αυτό έλεγε ότι είναι γύρω στο 4-4,5%. Καλά δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Τόσες πολλές δουλειές είχε στο υπουργείο του που δεν προλάβαινε να ρωτήσει το τότε αρχηγό του ή φοβόταν μήπως και ενοχλήσει και τον διακόψει από άλλες "σοβαρές" ασχολίες που είχε.

Το καλό του τόπου κύριοι της Ν.Δ δεν προωθείται με επικοινωνιακά τρυκ και ψέματα που στοίχισαν στον ελληνικό λαό την προσφυγή μας στο ΔΝΤ και την παραλίγο πτώχευση μας.
Όσο για κάποιους "έγκριτους" δημοσιογράφους, ας σταματήσουν να παίζουν αυτό το άθλιο παιχνίδι της παραπληροφόρησης και να αφήσουν τα υπονοούμενα ότι ήταν γνώστης των μεγεθών της τότε οικονομίας ο Γιώργος Παπανδρέου, γιατί πολλοί από αυτούς όντας κοντά στην τότε κυβέρνηση γνώριζαν αρκετά στοιχεία και το μόνο που έκαναν ήταν να βοηθούν με τον τρόπο τους να κουκουλωθούν, μήπως και γίνει κάποια στιγμή κανένα θαύμα και δεν αποκαλυφθούν τα πολλά ψέματα με τα οποία μας είχαν φλομώσει.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: