Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;

Φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Δημαράς μάδαγε τη μαργαρίτα για το τι θα κάνει παρότι είχε αναφέρει ότι 1η Γενάρη προγραμμάτιζε να παραιτηθεί. Τα δεδομένα βέβαια από τότε έχουν αλλάξει μια και η Ντόρα ίδρυσε κόμμα και ο Θεοδωράκης ανήγγειλε την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, παρότι και αυτός σε προηγούμενη δήλωση του θα το πραγματοποιούσε μόνο σε περίπτωση πρόωρων εκλογών. Και τώρα δηλώνει ότι δεν παραιτείται και προχωρά στην ίδρυση πολιτικής κίνησης.

Για το τελευταίο κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα, μια και είναι δικαίωμα του καθενός αλλά εγώ ξέρω αν θέλεις να είσαι συνεπής τηρείς αυτά που είπες περί παραίτησης και στη συνέχεια ιδρύεις ότι άλλο εσύ θέλεις.

Οι όλες κινήσεις βέβαια αυτού του είδους δεν με εκπλήσσουν μια και έχουμε συνηθίσει με πράξεις πολλών που αφορούν το "εγώ" και όχι το "εμείς". Το δυστύχημα στην όλη ιστορία είναι ότι επώνυμα στελέχη στήριξαν τις όποιες επιλογές του Γ. Δημαρά πιστεύοντας ότι στην Περιφέρεια Αττικής θα έδιναν "ένα μάθημα" στο "κακό ΠΑΣΟΚ" του μνημονίου.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: