Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Όταν κάποιοι πήγαιναν για μπάνιο ή εκείνη την εποχή διάβαζαν

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα για διέξοδο από την κρίση και σίγουρα δεν μπορεί κανείς από εμάς να είναι ευτυχής που η Ελληνική κυβέρνηση έφτασε σε αυτό το σημείο, αλλά δυστυχώς όπως έχω ξαναγράψει, στην κατάσταση που έφερε η Ν.Δ την οικονομία δεν νομίζω ότι είχαμε και πολλές επιλογές.

Σίγουρα πολλοί θα διαμαρτυρηθούν για όσα ανακοινώθηκαν, γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πλήττονται σε μεγάλο βαθμό. Κατανοώ λοιπόν τις διαμαρτυρίες ειδικά όσων ατόμων πάλεψαν και αγωνίστηκαν για να φύγει η επικίνδυνη κυβέρνηση της Ν.Δ πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να διορθωθούν χωρίς να εφαρμοστούν σκληρά μέτρα.

Εκείνο όμως που με εκνευρίζει είναι όταν εισπράττω διαμαρτυρίες
α) Από άτομα που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν τις όποιες πράξεις της Ν.Δ,
β) Από άτομα ( ακόμα και του χώρου μας ) που όταν κάποιοι από εμας τρέχαμε να πείσουμε τον κόσμο για το πόσο επικίνδυνη ήταν αυτή η κυβέρνηση της Ν.Δ, αυτοί απήχαν ακόμα και από διαδικασίες ψήφου όπως οι ευρωεκλογές και πήγαιναν για μπάνιο,
γ) Από τους γνωστούς "δημοσιογράφους" που επί των ημερών της Ν.Δ δεν ήξεραν ούτε για το έγκλημα, ούτε βέβαια ήξεραν οικονομικά, ενώ τώρα ξέρουν να αναλύουν τα πάντα, να προτείνουν λύσεις, ακόμα και να κρίνουν αν τα μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για το πως φτάσαμε εδώ ας αναλογιστεί κανείς τις ευθύνες που του αναλογούν και ας μη βγάζει την ουρά του έξω.

buzz it!

1 σχόλιο:

metatisdyo είπε...

Ακριβέστατη προσέγγιση σε όλες τις παραγράφους του άρθρου .