Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ιστορική απόφαση για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Όταν έχεις μάθει να διεκδικείς, όταν έχει μάθεις να παλεύεις, όταν τα λόγια σου είναι ξεκάθαρα, όταν με τις πράξεις σου δείχνεις ότι αυτά που λες όχι μόνο τα εννοείς αλλά και τα πιστεύεις τότε σίγουρα όσο και αν βρίσκεσαι σε δύσκολη κατάσταση κάποια στιγμή και πείθεις και το κυριότερο αλλάζεις τη στάση πολλών που πριν από λίγο καιρό σε είχαν στήσει στο τοίχο και σε πυροβολούσαν. Πρέπει λοιπόν να νοιώθουμε τυχεροί που αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου, που με όλες τις δυνάμεις του , εκμεταλλευόμενος το κάθε λεπτό, παλεύει για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα που μας άφησε η Ν.Δ.

Σίγουρα είναι μία νίκη του Γιώργου όχι μόνο γιατί αυτό που ζητά εδώ και καιρό για την Ελλάδα το πέτυχε, αλλά και γιατί κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι το πρόβλημα κερδοσκοπίας που αυτή τη στιγμή παίζεται με την Ελλάδα, κάποια στιγμή θα κτυπήσει και την πόρτα και άλλων χωρών και τότε ίσως τα πράγματα να είναι χειρότερα.

Οι κόποι και οι θυσίες του Ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο, άσχετα αν συνεχίζουν κάποιοι για τους γνωστούς σ'αυτούς λόγους να κινδυνολογούν και να παραποιούν στοιχεία όταν "ενημερώνουν" τον κόσμο. Μόνο που και οι ίδιοι κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι όφελος και δικό τους είναι να βγούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα από αυτή την κατάσταση και σίγουρα με τις πράξεις τους όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά μετέχουν στο παιχνίδι των κερδοσκόπων και όχι μόνο.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: