Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Διαπλοκή, αδιαφάνεια, συγκάλυψη και πολλά ψέματα

Από που να ξεκινήσει κανείς για τον απερχόμενο. Ξεκίνησε με πολλά ψέματα πριν έξι χρόνια ότι θα σώσει την Ελλάδα και κατάφερε δυστυχώς να πείσει ένα μέρος του Ελληνικού λαού ώστε να του εμπιστευτούν την διακυβέρνηση της χώρας. Το τι θα έκανε το ήξερε και ο ίδιος και οι συνεργάτες τους. Βλέπετε είναι γνωστές σε όλους μας οι μέθοδοι και οι επιλογές των συντηρητικών κυβερνήσεων είτε λέγονται κυβερνήσεις του Μητσοτάκη ή του Καραμανλή. Ποτέ δεν παρέδωσαν τη διακυβέρνηση και τα οικονομικά και άλλα μεγέθη να είναι σε καλύτερη κατάσταση από παλιά. Θέλουν απλώς την εξουσία για τον εαυτό τους και κάποιους λίγους.

Και ερχόμαστε στα σημερινά. Αφού τόσα χρόνια δεν εμφάνιζαν πρόγραμμα, έχουν το θράσος με πρώτο και καλύτερο τον απερχόμενο, να μιλάνε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν καταθέτει προτάσεις, δεν έχει πρόγραμμα, ότι αοριστολογεί και μέσα σε όλα αυτά ρίχνουν και την κατάλληλη κινδυνολογία, που πάντα ξέρουν να χρησιμοποιούν όταν βλέπουν να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Αγράμματοι σίγουρα δεν είναι για να μην καταλαβαίνουν τι προτείνετε μέσα από το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, η μέθοδος όμως είναι γνωστή , πες πες Κε Καραμανλή κάποιος θα τσιμπήσει, κάποιος θα παραπλανηθεί από εκείνους που θεωρείται ότι είναι αφελείς.

Από ψέματα τι να πούμε, να ξεκινήσει κανείς από τη φράση του Κ.Κ ότι όλες οι υποθέσεις σκανδάλων οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και να καταλήξουμε να βαπτίζει την Ανθούσα δασική έκταση, μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει το Γιώργο Παπανδρέου, γιατί μη μου πει κανείς ότι δεν πρόλαβε να διαβάσει το ΦΕΚ που το είχε μαζί του και ήθελε και να το παραδώσει. Προσωπικά θα ήθελα να ακούσω περισσότερες φορές το Γιώργο Παπανδρέου στο χθεσινό debate να λέει ότι "ψεύδεστε Κε Καραμανλή" , αλλά βλέπετε ο Πρόεδρος είναι αρκετά ευγενής και ίσως να μην περίμενε ότι θα φτάσει ο Κ.Κ σ' αυτό το χάλι.
Δυστυχώς για τον τόπο αυτό είναι το επίπεδο του "καταλληλότερου".

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: