Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μία μόνο αλήθεια είπε

Αναφέρομαι στον κ. Καραμανλή που το τελευταίο διήμερο έδωσε το σώου του στη Θεσ/νικη βοηθούμενος βέβαια και από πολλούς δημοσιογράφους, που μας έπρηξαν για την "ειλικρίνεια" του.

Ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα βγει, όπως επίσης ξέρει ότι κανείς δεν τον πιστεύει. Τι κάνει λοιπόν προσπαθεί να βγάλει τους άλλους ότι λένε ψέματα. Παραδέχεται ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι θα επιβάλλει πάγωμα μισθών και συντάξεων και ο κάθε αφελής μπορεί να σκεφτεί γιατί όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως το ΠΑΣΟΚ δεν το λένε στο κόσμο; Και βέβαια από κοντά οι γνωστοί - άγνωστοι δημοσιογράφοι που επιμένουν να ρωτούν αν το ΠΑΣΟΚ θα δώσει αύξηση και αν αυτή θα είναι 1, 2 ή 3%. Θα ήθελα να θυμίσω ότι όταν ο Μητσοτάκης μιλούσε για το περιβόητο 0+0 =14 και τη μη δυνατότητα να δωθούν αυξήσεις λόγω κακής οικονομίας, το ΠΑΣΟΚ παραλαμβάνοντας σε κακό χάλι πάλι την οικονομία και αυξήσεις έδωσε και κατάφερε να ορθοποδήσει η οικονομία. Για να μη πάω ακόμα πιο πίσω την εποχή του Αντρέα που κάτι αντίστοιχα λεγόντουσαν. Οι δεξιοί την κινδυνολογία την έχουν μέσα τους. Δεν θέλουν πολίτες να σκέφτονται, τους θέλουν φοβισμένους για να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Είναι λοιπόν θέμα επιλογών και ας αφήσουν το παραμύθι της κρίσης. Αν η κατάσταση είναι χάλια είναι από δικές τους επιλογές για να οφεληθούν λίγοι. Τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΣΟΚ θα παραλάβει μία τέτοια κατάσταση, έχει εμπειρία και έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιστρέφει αυτές τις καταστάσεις.
Βλέπεις κάθε φορά που αναλαμβάνει η Ν.Δ ο τόπος πάει πολύ πίσω. Ειλικρινά ας μου πει κάποιος τι εφελήθηκε ο απλός πολίτης και η χώρα κάθε φορά που ήταν στην κυβέρνηση η Ν.Δ .

Ψέματα λοιπόν παντού, εκτός από μία αλήθεια που μάλλον μπορεί να μετάνοιωσε που την είπε, εκείνη που αφορούσε την Παιδεία. Είπε λοιπόν ο κ. Καραμανλής

"Λάθος μου που έκανα διάλογο"

Έτσι εννοούν οι τις Ν.Δ τη δημοκρατία. Αποφασίζουμε και διατάσσσουμε.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: