Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Τι άλλο θα καεί ;

Κάθε χρόνο τα ίδια με δηλώσεις του ιδίου του "καταλληλότερου πρωθυπουργού" ότι η χώρα είναι έτοιμη για τυχόν πυρκαγιές και κάθε χρόνο καίγεται η μισή Ελλάδα. Και βέβαια δε φταίει κανείς από τους πολιτικούς προϊστάμενους , δεν φταίει ο πρωθυπουργός, δεν έχει κανείς τσίπα έστω και στα λόγια να παραιτηθεί.

Φταίνε πάντα άλλοι. Οι ασύμμετρες απειλές, ο στρατηγός Άνεμος, φταίει ο Θεός γιατί δεν φρόντισε να βρέχει. Σε λίγο θα μπλέξουν και τους μετανάστες. Κανείς τους όμως δεν μιλά για την ανικανότητα τους να διαχειριστούν τέτοιες σοβαρές καταστάσεις, για τη διάλυση της πυροσβεστικής και του κρατικού μηχανισμού μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι υμέτεροι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και φέτος υπήρχε σχετική επερώτηση στη βουλή (26-3-09) για περίεργες μεταθέσεις και κρίσεις αξιωματικών της πυροσβεστικής στα πλαίσια της επανίδρυσης του κράτους της δεξιάς.

ΥΓ : Αλήθεια μπορεί να μου πει κάποιος αυτοί οι περιβόητοι αγροφύλακες τώρα που καίγεται το σύμπαν τι κάνουν; Πάντως περιοδεία με ελικόπτερο για να δουν τις φωτιές μάλλον δύσκολο.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: