Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Στοιχεία θα δωθούν εκεί που μπορεί να πιάσουν τόπο

Αναφέρομαι στη γνωστή υπόθεση της Siemens και το γνωστό παιχνίδι που παίζει ο Χριστοφοράκος και οι δικηγόροι του για τα στοιχεία που έχουν. Έχουν λέει στοιχεία που αν τα ζητήσει η Ν.Δ θα τους τα δώσουν, όταν όμως τα ζητά ξεκάθαρα το ΠΑΣΟΚ αρνούνται. Bλέπεις δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση.

Ο καθένας βέβαια μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, ένα όμως είναι σίγουρο ότι ενώ η θέση του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του Προέδρου είναι ξεκάθαρη εδώ και πολύ καιρό, όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως της Ν.Δ θέλουν να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση. Θέλουν να την κουκουλώσουν, όπως κουκούλωσαν και τόσες άλλες υποθέσεις ( όπως παραδέχθηκε και ο κ. Μανώλης ), θέλουν να προκαλέσουν τέτοια σύγχυση έτσι ώστε να αμφιβάλει κανείς και για τον ίδιο του τον εαυτό, θέλουν να απαξιωθεί ακόμα περισσότερο η πολιτική για να παίζουν κάποιοι στην πλάτη του λαού τα παιχνίδια τους.

Τα ξεκάθαρα λόγια και η θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου σε θέματα διαφάνειας δεν τους εξυπηρετούν, δεν τους συμφέρουν, δεν τους ταιριάζουν.


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: