Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Η μεγάλη αλλαγή ωρίμασε

Συνηθίζω να λέω σε φίλους και γνωστούς και δυστυχώς αποδεικνύεται, ότι κάθε φορά που αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας η δεξιά ότι έχει κερδηθεί μετά από κόπους και αγώνες χάνεται μέσα σε λίγους μήνες και γυρίζουμε όχι απλώς στην αρχή αλλά και ακόμα πιο πίσω.

Μετά τη διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη όλοι μα όλοι συμφωνούσαμε ότι ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που είχε περάσει από τον τόπο και όμως τελικά αποδεικνύεται ότι η Ν.Δ του κ. Καραμανλή μας διέψευσε. Πέρα από το χάλι σε όλους τους τομείς, την οικονομία, την υγεία, την δημόσια διοίκηση κλπ, η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες για τα πάσης φύσεως σκάνδαλα που σκάνε αλλά και που θα σκάσουν . Είναι ειλικρινά πρωτόγνωρο ο "δικός τους" Ρίζος να προαναγγέλει στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ "Ποιο άλλο μεγάλο σκάνδαλο θα καλύψει και το Βατοπέδι αν δεν το προλάβει η κυβέρνηση".

Έχουμε πιάσει πάτο σε πολλά, δεν πάει άλλο. Δεν αξίζει η Ελλάδα τέτοια τύχη, δεν αξίζει στον απλό εργαζόμενο τέτοια κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πως θα οφεληθούν λίγοι σε βάρος των μη εχόντων. Δεν μπορεί η διαπλοκή με οικονομικά και άλλα συμφέροντα να παίζει στις πλάτες του απλού πολίτη.

Είναι αναγκαία η μεγάλη αλλαγή. Είναι αναγκαία η διαφάνεια και η τήρηση κανόνων και αξιών μιας ευνομούμενης πολιτείας. Και την αλλαγή αυτή μπορεί να εγγυηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Το έχει δείξει με την στάση του εδώ και πολύ καιρό, όταν δεν δίστασε να προτείνει εξεταστικές επιτροπές και για περιόδους που αφορούσαν το ΠΑΣΟΚ, που δεν δίστασε ξεκάθαρα να μην κάνει το κέφι γνωστών μιντιακών συμφερόντων και για αυτό πολεμήθηκε από αυτά.

Στο άρθρο - παρέμβαση με τίτλο

"ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "

στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου λέει πολλά, προτείνει ξεκάθαρα πολλά και αξίζει να το διαβάσει κανείς.


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: