Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

'Αλλοι τολμούν και θέλουν την αλήθεια και άλλοι σφυρούν αδιάφορα

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post οι κύριοι της Ν.Δ έπρεπε στο πόρισμα για το Βατοπέδι να θυσιάσουν κάποιον έστω και αν του χρέωναν μόνο πολιτικές ευθύνες για να φανεί ότι είναι καθαροί και δεν ανέχονται τέτοιες σκανδαλώδεις υποθέσεις. Βέβαια το περίεργο είναι ότι τα άτομα αυτά βρίσκονται ακόμα σε μία "δυνατή" κυβέρνηση που αποδεικνύει καθημερινώς σε τι χάλι έχει φέρει τον τόπο. Αυτά βέβαια μόνο στην Ελλάδα της Ν.Δ μπορούν να συμβαίνουν.

Στο πόρισμα τους, μία κακή συνταγή παραπλάνησης, για να γίνει πιο light έβαλαν και λίγο από Δρυ και Φωτιάδη για να λέει ο κοσμος, δεν βαριέσαι όλοι τα ίδια είναι. Μόνο που στην όλη ιστορία δεν υπολόγιζαν την αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, που ξεκάθαρα τους ζήτησε να προχωρήσουν σε προανακριτική για όλα τα άτομα, έστω και αν σε αυτά περιλαμβάνονται και πρών υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Τολμούν να μπουν οι κύριοι της Ν.Δ σε αυτή τη διαδικασία; Όχι βέβαια. Μεγάλα λόγια ξέρουν να λένε, όταν όμως έχεις χ.... τη φωλιά σου, σεμνά και ταπεινά σφυράς αδιάφορα και κάνεις ότι δεν άκουσες.

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στη βουλή.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: