Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Η ανικανότητα σας δεν έχει όρια

Για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι δεν είναι σε θέση για τίποτα. Ξεκινούν τα επεισόδια, κάτι που έπρεπε να το περιμένουν και στην αρχή η εντολή προς τους αστυνομικούς είναι "μην κάνετε τίποτα" και δεν το λέω εγώ, το λέει ο συνδικαλιστής αστυνομικός που παρακολουθούσε από ασύρματο τα γεγονότα. Άσε δηλαδή να γίνει χαμός, να καταστραφούν περιουσίες μήπως και κάποιοι δεν ασχολούνται με τη δολοφονία του νεαρού, αλλά με άλλα πράγματα. Γνωστή η τακτική.

Στη συνέχεια οι εντολές σίγουρα αλλάζουν, ο Παυλόπουλος σε δηλώσεις του μιλά για αστυνομία αμυνόμενη και ως γνωστό η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Στο ηχητικό του ρεπόρτερ του alpha radio, Γιώργου Κακούση φαίνεται ξεκάθαρα πόσο υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και πόσο σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών. Και βέβαια δεν νομίζω ότι ο κάθε αστυνομικός κάνει ότι θέλει αν δεν πάρει εντολές ή αν με δηλώσεις "υπευθύνων" πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Και ενώ είναι ξεκάθαρα από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες τι έχει γίνει, κάποιοι όπως ο Σόμπολος συνεχώς προσπαθούσε χθες να μας πείσει για το αντίθετο, μια και οι πληροφορίες του (από την αστυνομία) έλεγαν άλλα. Και μέσα σε όλα αυτά βγήκε και η Παπακώστα να μας πει ότι "Δεν μπορούμε… να ξέρουμε που ανήκε πολιτικά ο νεαρός". Αυτή είναι η δεξιά, έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίζει να είναι.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: