Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Σοσιαλιστική Διεθνής : "Τολμούμε - Κάνουμε τη διαφορά" και κάποιοι δημοσιογράφοι κάνουν τη διαφορά ..........

Έχεις τι τύχη να κάνεις τη πρώτη ερώτηση σε μία συνέντευξη που θα παίξει σε όλο το κόσμο, δεν κινδυνεύεις να σε προλάβουν άλλοι με άλλες σωστές και έξυπνες ερωτήσεις και διαλέγεις ερώτηση που θυμίζει λίγο εκπομπή μεσημεριού στην τηλεόραση. Τι να πει κανείς, αυτό ενδιαφέρει το κόσμο; Πρέπει σε όλα να υπάρχει ισοπέδωση, απαξίωση; Έλεος πια.

Αναφέρομαι στην πρώτη ερώτηση που τέθηκε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Ζάππειο του Γιώργου Παπανδρέου ( Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ) και του Louis Ayala (Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ) για το 23ο Συνέδριο που θα γίνει στο Λαγονήσι.

"Κύριε Πρόεδρε, διαβάζουμε, και έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι και γενική εικόνα που υπάρχει στην κοινή γνώμη για το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και αυτό ίσως λόγω και δικών σας παραλείψεων, ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια συγκέντρωση σοσιαλιστών οι οποίοι έρχονται στην Αθήνα να κάνουν πολυτελείς διακοπές και παρεμπιπτόντως να μιλήσουν για τη φτώχεια και την πείνα και να εκλέξουν εσάς για δεύτερη φορά Πρόεδρο της Διεθνούς".

Κάποιοι παρεμπιπτόντως κάνουν πολιτικό ρεπορτάζ.....................

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: