Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Κάποιοι κοιτάνε την πάρτη τους

Οδεύουμε προς το συνέδριο και ορισμένοι αντί να συμβάλλουν στην ενότητα και στο κίνημα κοιτάνε τον εαυτό τους και μόνο. Άλλο αυτοοργάνωση και άλλο φράξιες, άλλο ιδέες και προτάσεις και άλλο ψάχνουμε για γραφεία κλπ. και πως θα επιβάλουμε τη γνώμη μας στη πλειοψηφία. Όταν μιλούσαμε πολλοί για τράβηγμα χαλιού, ορισμένοι μας θεωρούσαν υπερβολικούς ή και σε ορισμένες περιπτώσεις παλαβούς.

Επιτέλους κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Θέλουν κάποιοι "σύντροφοι" να πάμε μπροστά, θέλουν να συμβάλλουν στο κίνημα, θέλουν να προσφέρουν στην χώρα ή θέλουν να κουβαλάνε νερό στο μύλο της δεξιάς; Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ψήφισε για βουλευτές άτομα για να συμβάλλουν στο κίνημα και όχι για να συμμετέχουν σε συναγωγές και άλλα. Υπάρχουν τα όργανα, υπάρχει ο προσυνεδριακός διάλογος, όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του και να προσπαθήσει να πείσει ότι έχει δίκιο. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως ούτε στους ίδιους, ούτε στα παιδιά τους, ούτε στον ελληνικό λαό.

Σε μία στιγμή που η δεξιά δείχνει το χαρακτήρα της , με το ασφαλιστικό, με τα dvd και όλα τα άλλα, το πρόβλημα κάποιων είναι η προβολή, η καρέκλα, τα ρεύματα και ο " Δήμος ιδεών".

Ο λαός έχει κουραστεί με τα κόλπα σας κύριοι


Διερωτώνται πολλοί γιατί ενώ η Ν.Δ πέφτει το ΠΑΣΟΚ δεν ωφελείται από αυτή την πτώση. Η λαϊκή ρήση " Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς", νομίζω τα λέει όλα. Αντιπολίτευση γίνεται από τον Πρόεδρο και από ορισμένα στελέχη, οι υπόλοιποι όμως τι κάνουν; Περιμένουν ξανά όταν θα γίνουν εκλογές ή τους εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση ;

Ένα Κίνημα που προσέφερε πολλά στο ελληνικό λαό, μπορεί να συνεχίζει να προσφέρει αν πάνω από τον εαυτό μας, βάλουμε το συμφέρον του ελληνικού λαού, απαλλαγούμε από το σύνδρομο της καρέκλας και του τίτλου και συμμετέχουμε ως ενεργοί πολίτες.

ΥΓ : Και μία συμβουλή αν μπορώ να δώσω συμβουλή σε κάποιους. Για να ξέρετε τι ψηφίζετε γνωρίστε λίγο από κοντά όσους σαν εκπροσωπούν ( χωρίς πρόθεση ρουσφετιού) , για να είστε σίγουροι αν πραγματικά σας εκφράζουν. Πολλοί τις τελευταίες εκλογές κοντεύουν να κόψουν και τα δύο τους τα χέρια για τη ψήφο που δώσανε.

buzz it!

3 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Διάβασε στο σημερινό τεύχος της Athens Voice (25-1-08) τoν Πάσχο Μανδραβέλη, που μόνο "φιλοπαπανδρεϊκός" δε μπορεί να χαρακτηρισθεί. Επισημαίνει με τρόπο δηκτικό κάποια πράγματα που επί μήνες φωνάζουμε όλοι όσοι στηρίξαμε τον Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΓΕΤΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ (ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11/11. (ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ''ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ'','' ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ''ΚΛΠ ,
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΚΕ ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ.)
ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΓΑΠ ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 16/9 ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛΠΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ 2-ΜΗΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΥΚΛΩΝ ΓΑΠ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ).
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ? ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 16/9 ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ?(ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ?)

ΕΑΝ ΤΗΝ 16/9 Ο ΓΑΠ ΑΝΟΙΓΕ ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 2-ΜΗΝΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ)ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΧΕΙ.
Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 16/9.
Η ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Βαγγέλης Στεφαδούρος είπε...

Κύριε Ανώνυμε,
Επιτέλους και εσύ και κάποιοι ομοϊδεάτες σου πρέπει να δεχθούν το αποτέλεσμα της εκλογής του Προέδρου είτε σας αρέσει είτε όχι. Αν ανήκεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, που δεν το νομίζω ( η φράση σου θα γίνετε ένα μεγαλύτερο ΚΚΕ, νομίζω τα λέει όλα ), θα έπρεπε όλη σου την ενέργεια να την κατευθύνεις ενάντια στη Ν.Δ και τα άλλα κόμματα που αντιπολιτεύονται το ΠΑΣΟΚ και όχι ενάντια του κόμματος που υποτίθεται είσαι. Μάλλον ανήκεις σε άλλο χώρο και από μία άποψη "ξέρεις" να κάνεις "σωστά" την δουλειά σου.