Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Η συμμετοχή μας έχει νόημα

Πλησιάζουμε για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και ορισμένοι περιμένουν άνωθεν εντολές, λες και κάποιοι μπορούν να έχουν τις λύσεις στο τσεπάκι. Χρειάζεται συμμετοχή όλων με όσα μέσα και δυνατότητες έχει ο καθένας και είμαι σίγουρος ότι ο κόπος του καθενός δεν πάει χαμένος. Όλα όσα γράφονται ή προτείνονται μπορούν να συνθέσουν την καλύτερη αποδεκτή λύση που θα δώσει προοπτική νίκης στο ΠΑΣΟΚ.

Αν επισκεφτεί κανείς την προσωπική σελίδα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο τμήμα Το νέο ΠΑΣΟΚ θα δει να δημοσιεύονται posts από blogs τα οποία αναφέρονται στη πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το συνέδριο. Όσο μεγαλύτερη λοιπόν συμμετοχή υπάρχει τόσο ποιο συλλογικό θα είναι το αποτέλεσμα και όπως αναφέρεται και στη σελίδα του Προέδρου

"Οι δημοκρατικοί πολίτες έδωσαν την εντολή να διασφαλιστεί η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ και να θεμελιωθεί μια νέα συλλογικότητα, που θα βασίζεται:
1) Στο δικαίωμα όλων να έχουν λόγο και ρόλο. Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ζωντανό δημοκρατικό κόμμα,
2) Στον σεβασμό των συλλογικών αποφάσεων στον δημόσιο λόγο,
3) Στην υπεράσπιση του μεγάλου έργου των κυβερνήσεών του ΠΑΣΟΚ,
4) Στην βούλησή ν' αλλάξουν οι συνήθειες και οι πρακτικές που πλήγωσαν το ίδιο το Κίνημα ή που πλήγωσαν τους δημοκρατικούς πολίτες,
5) Να εκφραστεί ένας καθαρός, ριζοσπαστικός και σύγχρονος πολιτικός λόγος για το αύριο της Ελλάδας."

Στην προσπάθεια αυτή οι εθελοντές διαδικτύου της Δ.Ο Ζωγράφου δημιούργησαν στο site της οργάνωσης μία σελίδα όπου μπορεί κανείς να καταθέσει τις απόψεις και τις προτάσεις του.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: