Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Λύκος στα πρόβατα

Και ξαφνικά μάθαμε ότι άρχισαν οι λιποθυμίες μαθητών από ασιτία. Αλήθεια αυτοί που τα γράφουν και αυτοί που τα αναπαράγουν πόσο θεωρούν τους άλλους βλάκες και τους εαυτούς τους έξυπνους και λένε και γράφουν τέτοιες μπούρδες. Γιατί, ναι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, ναι υπάρχουν οικογένειες που τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα ή και με δανεικά, ναι υπάρχουν οικογένειες που έχουν περιορίσει την κατανάλωση τους στα τελείως απαραίτητα, αλλά όχι ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο νηστικά και να λιποθυμούν.

Ας σεβαστούν όλοι αυτοί που τα γράφουν το πραγματικό πρόβλημα πολλών οικογενειών, που τις περισσότερες φορές δεν είναι σε θέση να το δημοσιοποιήσουν, που δεν αναζητούν τον οίκτο και τη συμπάθεια από τους καλοπληρωμένους γράφοντες και ας μην εφαρμόζουν παλιές μεθόδους για ίδιο όφελος γιατί, πλην ελαχίστων κανείς πια δεν τους πιστεύει.

Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι ας μην αναρωτούνται πολλοί γιατί έχει μειωθεί εδώ και πολλά χρόνια η κίνηση στις εφημερίδες και στα άλλα αντίστοιχα έντυπα και το έχουν ρίξει στα cd, dvd και στις συνταγές μαγειρικής. Αν θέλουν και οι ίδιοι να μην κλαίνε τη μοίρα τους που θα μείνουν χωρίς δουλειά ή θα είναι μόνιμα εξαρτώμενοι από κάποιον, ας γράψουν αλήθειες, ας σταματήσουν να παραπλανούν και τρομοκρατούν τον κόσμο και επιτέλους ας αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί για το χάλι της κοινωνίας που ζούμε.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: