Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι

Στην Ελλάδα με κάθε αποκάλυψη όλοι μας μένουμε "άναυδοι" . Για παράδειγμα όταν ξαφνικά βγήκαν στοιχεία για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, υπήρχαν ορισμένοι που έλεγαν ότι είχαν "υποψίες" για κάτι αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. Βέβαια αν ρώταγες και ένα μικρό παιδί όχι απλά θα το ήξερε αλλά θα το θεωρούσε και μία φυσιολογική κατάσταση. Και ερχόμαστε στις επιστολές Δούκα του 2008 που δημοσίευσε το Βήμα της Κυριακής για την κατάσταση της οικονομίας που εκείνη την εποχή κανείς "δεν ήξερε" και για αυτό συνεχιζόταν η ίδια τακτική διόγκωσης του δημοσίου με προσλήψεις ημετέρων, αγροφυλακές και άλλα πολλά που έκανε ο "καταλληλότερος" . Και τώρα που δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας έτσι ώστε να σταματήσει η κατρακύλα, να αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάκαμψης δυστυχώς κάποιοι με πρώτο και καλύτερο τον Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζουν το ίδιο παιχνίδι με υποσχέσεις δεξιά και αριστερά και ειλικρινά αναρωτιέμαι πως μπορούν κάποιοι μετά τα όσα έχουν συμβεί να συνεχίζουν την πολιτική τους με συνταγές προηγούμενων αιώνων.

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς για την εποχή που λεφτά υπήρχαν ενώ γίνονταν συνεννοήσεις με το ΔΝΤ; Ξεκολλήστε από τα κόμματα σας! Αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα δεν μπορούν να δώσουν λύσεις!

Βαγγέλης Στεφαδούρος είπε...

Φίλε μου εγώ να ξεκολλήσω από το κόμμα μου αλλά μου λες πως θα λυθεί το πρόβλημα, από τις «ρεαλιστικές» προτάσεις τύπου «δεν πληρώνω» του ΣΥΡΙΖΑ ή τις επαναστατικές λύσεις του ΚΚΕ. Όσο για το αν υπάρχουν λεφτά ή όχι το ξέρουμε όλοι ότι οι βίλες , τα διπλά και τριπλά εξοχικά και τα λεφτά στο εξωτερικό κάποιων δεν έγιναν από τον ιδρώτα τους. Έγιναν κλέβοντας το κράτος με τη βοήθεια και κάποιων διεφθαρμένων δημοσίων υπαλλήλων και όχι μόνο.