Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

2009 - Η χρονιά των μεγάλων αλλαγών

Πολλές φορές στο παρελθόν όλοι μας διαμαρτυρηθήκαμε για τα κακώς κείμενα, όλοι είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά, μόνο που όλα έμεναν ίδια και σε πολλές φορές χειρότερα ειδικά με τις επιλογές της Ν.Δ και ειδκά του Κ.Καραμανλή.

Κάποιοι εδώ και πολλά χρόνια, με πρώτο το Γιώργο Παπανδρέου, επέμεναν για αυτές τις αλλαγές, για την αλλαγή σελίδας για την Ελλάδα και δεν εννοώ μόνο την κυβέρνηση, αναφέρομαι σε νοοτροπίες, στάσεις και τακτικές όλων μας.

Ευτυχώς το τέλος της φετινής χρονιάς δείχνει ότι η αλλαγή ξεκίνησε σε αρκετά επίπεδα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με συνέπεια και σταθερότητα εφαρμόζει όσα προεκλογικά έχει δεσμευτεί, αναβαθμίζοντας έτσι την πολιτική ζωή. Ο λαός, από τις συζητήσεις που κάνω με γνωστούς και φίλους, δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν πρέπει στο μέλλον να περιμένει από μία συντηρητική κυβέρνηση να σταθεί δίπλα στα προβλήματα του. Στην Ν.Δ και όχι μόνο συνειδητοποίησαν ότι όσα εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του Προέδρου και όχι μόνο ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση άσχετα αν κάποτε τα λοιδωρούσαν παρέα με τους γνωστούς "έγκριτους δημοσιογράφους".
Στελέχη στο ΚΚΕ διαμαρτύρονται για τη στάση και τα συμπεράσματα της ηγεσίας για τα αποτελέσματα των εκλογών και για τις συνεργασίες.

Κάτι αλλάζει, ας το εκμεταλευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: