Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Που πήγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού;

Από το κακό στο χειρότερο πάμε σε όλους τους τομείς. Οικονομικά οι δείκτες για το δημόσιο χρέος (πρόβλεψη για το 2008 93% του ΑΕΠ, έφτασε στο 97,6%) και το έλλειμμα (πρόβλεψη 1,6% για το 2008, έφτασε στο 5% του ΑΕΠ), δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι επιλογές της Ν.Δ ήταν καταστροφικές για τη χώρα. Και όλα αυτά πριν από την κρίση. Βέβαια ο οικονομικά εύρωστος θα μπορέσει να πάρει το ακριβό αυτοκίνητο με πολύ καλή έκπτωση, ο έχων τη κατάλληλη θέση θα πάει ταξίδι αναψυχής με χρήματα του ελληνικού δημοσίου.

Από την άλλη τα σκάνδαλα το ένα διαδέχεται το άλλο, και η προσπάθεια κουκουλώματος η μία διαδέχεται την άλλη. Ειλικρινά τι να προλάβει κανείς να παρακολουθήσει. Διαγωνισμοί μαϊμού μέσα στο Πάσχα μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κάποιοι ημέτεροι. Διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα. Αυτό ενοούσαν οι κύριοι της Ν.Δ, με πρώτο και καλύτερο τον "καταλληλότερο" για την ανασύσταση του κράτους.

Αυτό τον κατήφορο μόνο ο λαός μπορεί να το σταματήσει. Οι ευρωεκλογές δεν αφορούν μόνο την Ευρώπη και τις θέσεις της Ελλάδας στην Ε.Ε είναι και πρέπει να είναι για όλους δημοψήφισμα. Τέρμα στις συντηριτικές επιλογές της Ν.Δ, τέρμα στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: