Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ανώνυμες Κότες

Έχω γράψει και σε προηγούμενο post ότι σέβομαι την ανωνυμία αυτών που αφήνουν κάποιο σχόλιο, μόνο που όταν αυτοί είναι "γνωστοί" και ξέρουν και το email μου δεν βρίσκω το λόγο γιατί να αφήνουν ανώνυμα σχόλια με βρισιές κιόλας και δεν μου στέλνουν κατευθείαν αυτό που θέλουν στο email μου. Τι φοβούνται;
Και κάτι ακόμα, το τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει κάποιοι να παίζουν το γνωστό τους παιχνίδι για τις δημοτικές εκλογές και μάλιστα ανώνυμα και προσπαθούν να μπλέξουν σε αυτό και άλλους. Προσωπικά, αλλά και πολύ άλλοι γνωστοί και φίλοι έχουμε σιχαθεί με το επίπεδο της αντιπαράθεσης στο δήμο, έτσι που μας κάνει να ασχολούμαστε όλο και λιγότερο.

buzz it!

2 σχόλια:

Αγης Σ. Παπακωνσταντίνου είπε...

Αγαπητέ Φίλε και Σύντροφε Βαγγέλη,

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι το μόνο περιστατικό που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει αυτό που γράφεις (ότι δηλαδή σχετίζονται με τις δημοτικές εκλογές).
Δημοσιεύσεις, αναφορές, άρθρα και απόψεις καμιά αξία δεν έχουν εάν δεν καταγράφονται επώνυμα.
Έτσι και εναντίον σου, ανώνυμα πυρά, αξία καμιά.

Ο Φίλος σου και Σύντροφός σου στο μεγάλο μας Κίνημα

Άγης Παπακωνσταντίνου

| m | είπε...

Νομιζω οτι οποιος μπορει να επιχειρηματολογησει για τις αποψεις του δεν κρυβεται.Το κινημα ειναι μεγαλο και χωραει τους παντες αλλα υπαρχουν εκ των πραγματων καποιοι οροι που πρεπει να τηρουνται, και παντως πρεπει να ντρεπονται οσοι στοχοποιουν ανθρωπους που δουλευουν για την προοδο του κινηματος.

Μακης Βουτσινας