Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Ένας - ένας πάει για παραίτηση

Ένα - ένα βγαίνουν ονόματα εμπλεκόμενα για την περίπτωση Βατοπεδίου, αλλά πριν μερικές μέρες δεν ήξερε ο πρωθυπουργός τίποτα. Έψαχνε για τις αποχρώσες ενδείξεις. Όλα αυτά τα χρόνια ένα- ένα άτομα που είχε επιλέξει αναγκάστηκαν να παραιτηθούν για κάποιο σκάνδαλο, αλλά και πάλι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα. Φαίνεται ότι όλοι είχαν δουλέψει για να παραπλανήσουν αυτόν το σεμνό και ταπεινό άνθρωπο.

Τόσα χρόνια ο Ρουσόπουλος ήταν το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, έλυνε και έδενε για πολλά θέματα, αλλά και πάλι για κάποιους ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα. Μη γελιόμαστε, δεν μπορείς να έχεις ένα συνεργάτη, ένα υπουργό για τον οποίο ακούγονται πολλά και διάφορα και εσύ να μην έχεις καταλάβει τίποτα. Κάτι δεν πάει καλά.

Όσο βέβαια και αν προσπαθήσεις να τα καλύψεις "μυρίζουν" και έτσι ένας - ένας πρέπει να θυσιάζεται, μπας και σωθεί αυτή η "σεμνή και ταπεινή παράταξη του μεσαίου χώρου" . Έτσι προσωπικά εμένα δεν μου έκαναν και πολύ εντύπωση οι κορώνες του Ρουσούπουλου , βλέπεις οι έξοδοι και οι πτώσεις στο γκρεμό πρέπει να έχουν και κάτι ηρωϊκό.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: