Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2007

Σήμερα κέρδισε η Δημοκρατία

Η συμμετοχή στις χθεσινές εκλογές ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Η όλη διαδικασία πέρα από κάποια μικροπροβλήματα, που συμβαίνουν πάντα, ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα της κάλπης τόσο ξεκάθαρο που δεν αφήνει σε κανένα τη δυνατότητα να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα και τον Πρόεδρο και έτσι καλό θα κάνουν όλοι, δημοσιογράφοι, πολιτικάντηδες και μη, να σταματήσουν τις όποιες δηλώσεις για ρεύματα και άλλα.

Η Δημοκρατία κέρδισε πολλά από αυτή τη διαδικασία

Κέρδισε μία πιο ενεργή συμμετοχή του κόσμου και απέδειξε ότι παρά τις προσπάθειες κάποιων να απαξιώσουν τα πάντα, υπάρχει κόσμος που ακόμα αντιστέκεται.

Χθες που μίλησα με πολύ κόσμο οι περισσότεροι συμφωνούσαν ότι αν ο κόσμος αυτός είχε κινητοποιηθεί στις βουλευτικές εκλογές, θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.
Όσοι πιστεύουν λοιπόν σε όσα πρεσβεύει το Κίνημα, πρέπει να αφήσουν τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και να δουλέψουν για το καλό του τόπου και του Κινήματος, αν θέλουν να λέγονται ΠΑΣΟΚ.

Αν θέλουμε να πάμε μπροστά και να αφήσουμε κάτι για τη νέα γενιά θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στο Κίνημα και δίπλα στο Πρόεδρο, άλλη επιλογή νομίζω δεν πρέπει να έχει κανείς αν θέλει να λέει ότι είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, ότι παλεύει από το 1974, ότι έχει φάει ξύλο για τις ιδέες του, ότι μόνο αυτός ενδιαφέρεται και πολλά άλλα που λέγονται από διαφόρους "συντρόφους".


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: