Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Όσοι έχουν γνωρίσει ή έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Γιώργου Παπανδρέου θα έχουν διαπιστώσει ότι είναι από τους ανθρώπους που συζητά, που τον ενδιαφέρει η άποψη του άλλου και σε καμία περίπτωση δεν είναι από εκείνους που δίνουν σύντομες απαντήσεις του στυλ "Να ψάξεις να βρεις την αιτία γιατί δεν έφαγες αρνάκι". 

Δεν λέω βέβαια ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, ούτε βέβαια αν ειπώθηκαν και κάποια άλλα, γιατί πολύ απλά δεν ήμουν παρών και ούτε θέλω να το παίξω και μεγαλοδημοσιογράφος με τις έγκυρες πληροφορίες αλλά επιτέλους, την όποια είδηση θέλει να παρουσιάσει κάποιος που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος ας την παρουσιάσει με πλήρη στοιχεία και όχι ως ένα ωραίο παραμύθι που "πουλά" και εξυπηρετεί τα γνωστά συμφέροντα, γιατί στο τέλος όταν εμφανίζεται ο ταξιτζής και λέει την άποψη του, μάλλον τους κάνει ρόμπα.

Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και αντί να ασχοληθούμε με εκείνους που δημιούργησαν το πρόβλημα, με πρώτο και καλύτερο τον "καταλληλότερο" Κ. Καραμανλή και την παρέα του, η πλειονότητα των "δημοσιογράφων" ασχολείται αν άναψε κεράκι στην εκκλησία ο ΓΑΠ, τι επάγγελμα κάνει η νύφη του, τι του είπε κάποιος ταξιτζής και εννοείται ότι για όλα φταίει ο ΓΑΠ και ευτυχώς που βρέθηκε ο καλός Σαμαράς (με τα πολλά Ζάππεια) μαζί με τον "αριστερό" Βαγγέλη να μας σώσει. Έλεος πια.

Όσο συνεχίζει αυτό το παιχνίδι, τόσο αποδεικνύεται περίτρανα η διαπλοκή πολλών και διαφόρων από πολλούς χώρους που δεν ήθελαν κυβέρνηση ΓΑΠ γιατί θα άλλαζαν πολλά πράγματα και θα έχαναν τη "βολή" τους. Η κυβέρνηση ΓΑΠ, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έπεσε γιατί το ήθελαν κάποια γνωστά κέντρα αλλά και γιατί βοήθησαν και πολλοί εκ των έσω. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται από κάποιους είναι φτηνές δικαιολογίες. 

Και επειδή έρχονται και οι ευρωεκλογές προτείνω να αρχίσουν κάποιοι να ετοιμάζουν από τώρα διάφορες ανακοινώσεις για το φταίξιμο του ΓΑΠ και όχι για τις δικές τους ευθύνες. Προσωπικά περιμένω να ακούσω και τις πιο περίεργες αναλύσεις, έχω πια συνηθίσει και δεν θα πέσω από τα σύννεφα.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: