Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δεν ξέρουμε τι θέλουμε;;;;;;;

Σε κάποιους δεν τους αρέσει η κυβέρνηση και όπως διατυμπανίζουν δεξιά και αριστερά επειδή αυτή η κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει το λαό, πρέπει να φύγει. Για εκλογές κανείς δεν το συζητά γιατί θα είναι επιζήμιες για τη χώρα ( βλέπε δεν μας βγαίνουν τα ψηφαλάκια). Οι επανειλημμένες προτάσεις για συναίνεση και συνεννόηση σε βασικά θέματα πέφτουν στο κενό γιατί οι ευθύνες είναι πολλές και δεν αναλαμβάνουν κάποιοι το πολιτικό κόστος.

Και εδώ αρχίζουν τα σενάρια για το μέλλον από "ειδικούς", από άτομα που έχουν "καλές" πληροφορίες, σενάρια μαγικά,σενάρια με όρους κλπ. Το λυπηρό βέβαια της όλης ιστορίας είναι ότι αν ψάξεις τα περισσότερα από αυτά ο βασικός τους στόχος δεν είναι πως θα βγούμε από την κρίση, αλλά τι θα κερδίσουν κάποιοι προσωπικά, πως θα εξοντώσουν τον αντίπαλο και βλέπουμε τι θα γίνει μετά.

Δυστυχώς παρότι αναφέρεται πολλές φορές, ιδιαίτερα από τον Γ. Παπανδρέου, ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του σε αυτή την κρίσιμη περίοδο φοβάμαι ότι σαν λαός ποτέ δεν μάθαμε να αναλαμβάνουμε το μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί, όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Να μας χαιρόμαστε.....

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: