Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Μήπως υπάρχουν και αγανακτισμένοι με κάποιους από τους αγανακτισμένους

Σίγουρα αυτή η εποχή αυτή δεν είναι η καλύτερη, δυστυχώς όμως είτε το θέλουμε είτε όχι η κατάσταση της Ελλάδας είναι αυτή που είναι και κάτι πρέπει να γίνει. Το να κουκουλώνεις το πρόβλημα, το να ακολουθείς πολιτικές για τα ψηφαλάκια και κυρίως για τον ίδιο σου τον εαυτό είναι και αυτή μία από τις αιτίες εκτός των άλλων που μας έφτασε ως εδώ. Το θέμα είναι τι κάνουμε και ατομικά και συλλογικά.

Έρχομαι πρώτα - πρώτα στα κόμματα της αντιπολίτευσης πριν ασχοληθώ και με τους "δικούς μας". Η Ν.Δ, αν και είναι η βασική αιτία του κακού συνεχίζει με θράσος να σφυρίζει αδιάφορα, να προτείνει λύσεις μαγικές, δεν μας λέει όμως πουθενά γιατί άφησε να γίνει το κακό και γιατί όταν κυβερνούσε όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα, αλλά στα δύσκολα λιποτάκτησε.

Ο Συνασπισμός από την άλλη δυστυχώς πέρα από το μανδύα του προοδευτικού και του επαναστάτη που φορά, έχω την αίσθηση ότι το πρόβλημα τους δεν είναι πως θα βοηθήσουν με ρεαλιστικές προτάσεις τη χώρα, αλλά πως θα εκμεταλλευτούν την όποια δυσαρέσκεια του κόσμου μπας και αυξήσουν το ποσοστό τους. Τους βγαίνει; Τα προηγούμενα χρόνια δείχνουν πως όχι. Αυτοί όμως επιμένουν. Τι κερδίζουν ατομικά και συλλογικά; Μόνο αυτοί μπορούν να απαντήσουν.

Για το ΚΚΕ τι να πει κανείς; Σφάλματα επί σφαλμάτων, τακτικές που έχουν ξεπεραστεί και το βασικότερο αρκετή υποκρισία σε θέματα εργαζομένων που τόσο πολύ "υποστηρίζουν"

Για το ΛΑΟΣ η όποια αναταραχή τους βολεύει γιατί παίζοντας και έτσι και αλλιώς κάποιον θα τσιμπήσουν. Και εδώ ο πρωταρχικός σκοπός είναι τα ψηφαλάκια.

Έρχομαι τώρα και σε κάποιους "δικούς μας" αγανακτισμένους με σαφείς "επαναστατικές και προοδευτικές" τάσεις που αν εξετάσεις προσεκτικά την όλη τους πορεία διαπιστώνεις ότι:
α. Είναι βολεμένοι,
β. Όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους για να δημιουργηθεί αυτό το έκτρωμα που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο και
γ. Με το χ ή ψ τρόπο βοήθησαν δημόσιους οργανισμούς να φτάσουν στα χάλια που είναι τώρα, αλλά περιέργως οι ίδιοι δεν έχουν καμία ευθύνη και για αυτό μαζί με κάποιους που δικαίως διαμαρτύρονται σήκωσαν την παντιέρα της μεγάλης επανάστασης.

Καλό θα κάνουν να μη προκαλούν όλους εμάς τους υπόλοιπους "μη αγανακτισμένους" γιατί νομίζω αρκετά τους ανεχτήκαμε.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: