Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Δεν υπάρχει μέτρο ούτε και στο Μετρό

Ζούμε μέσα στην απόλυτη σχιζοφρένεια. Επιβεβαιωμένες παράνομες προσλήψεις στο Μετρό και όχι μόνο, που αναφέρονται σε πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και όμως οι συνδικαλιστές αποφάσισαν να απεργήσουν γιατί δεν ανανεώνονται αυτές οι παράνομες συμβάσεις. Ορισμένοι κάνουν ότι δεν θα καταλάβουν γιατί φτάσαμε ως εδώ και γιατί πρώτη χρονιά το 2009 το Μετρό εμφανίζει έλλειμμα 22 εκατομμυρίων.

Έχω ξαναγράψει ότι είναι ιερό το δικαίωμα της εργασίας, μόνο που αυτό το δικαίωμα το έχουν όλοι και όχι μόνο οι προερχόμενοι ανάλογα με την περίοδο, από τη Λάρισα, τη Θράκη τη Ροδόπη κλπ, όσοι κοινώς έχουν μπάρμπα στην Κορώνη είτε έγλειψαν κάποιο βουλευτή και τους έχει βολέψει όλη την οικογένεια κάπου και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο. Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι ότι τι να κάνει ο καημένος έπρεπε να βρει κάπου να δουλέψει, γιατί εκτός από αυτόν υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που τρέχουν να βρουν στο ιδιωτικό τομέα κάποια θέση και περνούν κάθε μέρα εξετάσεις για να παραμείνουν στη θέση αυτή.

Από νέος που ήμουν έχω βαρεθεί να ακούω για τα δίκαια αιτήματα κάποιων που αφού μπήκαν εκ του παραθύρου σε κάποια δημόσια υπηρεσία στη συνέχεια έπρεπε να μονιμοποιηθούν.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: