Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Δηλαδή αυτή η νέα κυβέρνηση θα μας σώσει?????

Τελικά έγινε ο περιβόητος ανασχηματισμός και μας προέκυψε νέα "ολιγομελής κυβέρνηση", όπως διαδιδόταν, με περισσότερους υπουργούς- υφυπουργούς και διαπιστώσαμε όλοι ότι για όλα τα προηγούμενα έφταιγε ο Αλογοσκούφης, παρότι την πολιτική του ο ίδιος ο πρωθυπουργός την υποστήριξε πρόσφατα στη Βουλή. Τι άλλαξε ; Χρειάστηκε δηλαδή 4,5 χρόνια για να καταλάβει ότι είναι ο κακός υπουργός, αν δεχτούμε ότι δεν εφάρμοζε την πολιτική της Ν.Δ αλλά τη δική του.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι δεν έφταιγαν οι κουμπάροι , o πρωθυπουργός και οι άλλοι παρατρεχάμενοι, αλλά έφταιγε ο ξάδελφος και για αυτό δεν τον έβαλε και πουθενά. Επίσης ότι οι χειρισμοί του Παυλόπουλου, ειδικά το τελευταίο διάστημα ήταν τόσο τέλειοι, έτσι ώστε να παραμείνει, όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και στη θέση του. Και αυτή η κυβέρνηση υποτίθεται θα λύσει τα προβλήματα του Ελληνικού λαού.

Άμα οι επιλογές σου είναι τέτοιες που δεν λύνουν αλλά δημιουργούν προβλήματα , άμα είσαι ο "καταλληλότερος" γιατί τον λένε οι δημοσκοπήσεις, και όταν δεν έχεις "πάγκο" , όσους και ανασχηματισμούς και αν κάνεις ο λαός δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα, ούτε και όταν χιονίσει.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: