Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Οι " Άγιοι Πατέρες" γράφουν εκθέσεις δεν απαντούν

Το είδαμε και αυτό από τη Ν.Δ οι κύριοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Βατοπεδίου στέλνουν υπόμνημα και αυτοί το δέχονται χωρίς μάλιστα να τους ζητούν να εξεταστούν και προφορικά.

Δηλαδή αν ήθελε κάποιος τους έγραφε μία έκθεση ιδεών για όποιο θέμα ήθελε το κατέθετε και κανείς δεν θα είχε το δικαίωμα να ρωτήσει τι ακριβώς γράφουν. Αν αυτό δεν λέγετε συγκάλυψη, τότε πως λέγεται;

Σε κάποιο σημείο του υπομνήματος ο ηγούμενος Εφραίμ υποστηρίζει πως τις ανταλλαγές δεν τις ζήτησε η Μονή, αλλά το ….κράτος. Γιατί δεν τον αφήνουν να δώσει στοιχεία, τι εννοεί; Ποιοι είναι αυτοί που πρότειναν τις ανταλλαγές;

Ξέρει όμως ότι κρατά πολλούς στο χέρι και το χειρίζετε μέχρι αυτή τη στιγμή πολύ καλά, ξέρει ότι θα τον καλύψουν και τώρα τον καλύπτουν, γιατί όπως έχει διαμηνύσει με δηλώσεις και συνεντεύξεις θα δώσει πολλούς .

Κάτι ξέρανε και κάτι "σοβαροί δημοσιογράφοι" που όταν έσκασε το σκάνδαλο λέγανε ότι θα έπρεπε να μπει σε μία βάρκα και να φύγει από την Ελλάδα. Κάποιους, ονόματα δεν λέμε θα τους βόλευε η φυγή, αλλά τελικά δεν τους έκανε τη χάρη.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: