Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Το 8ο Συνέδριο είναι μία μεγάλη ευκαιρία

Μας χωρίζουν 2 βδομάδες από το 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και ίσως είναι καιρός σε όλους εμάς να προσπαθήσουμε από αυτό το γεγονός να προκύψει ένα θετικό αποτέλεσμα και για το Κίνημα, αλλά και για την ίδια την Ελλάδα.

Ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε γκρίνια, που διακρίνει εμάς τους Έλληνες, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μέσα από τις όποιες αντιπαραθέσεις να συμφωνήσουμε για πολλά σημαντικά θέματα και το βασικότερο, βάζοντας πάνω από τους εαυτούς μας το Κίνημα, να τηρήσουμε όσα θα ψηφιστούν.

Σε μία κοινωνία που κυριαρχεί το "εγώ", ας προσπαθήσουμε να το αντικαταστήσουμε με το "εμείς" και σίγουρα τα οφέλη για τον καθένα μας θα είναι περισσότερα.

buzz it!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουτοπίες.
Αντί να περιμένουμε να μας σκάψουνε το λάκο καλύτερα να τους στείλουμε στο ... Να τελειώνουμε με κάποιους και να ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιους έχουμε αντίπαλους.
π.χ. Ο Γραμματέας της γνωστής Δ.Ο. αφού απέφυγε την έξοδο σε χώρους κοινού με κλιμάκιο άγνωστών του βουλευτών στις 14/2 (δηλ. προ εκλογών συνέδρων), φρόντισε στην εβδομάδα μετά τις εκλογές να εξορμήσει αγκαλιά με το Λοβέρδο και άλλα φιλαράκια. Το ίδιο βράδυ γυρνούσε στα καφενεία ως νικητής τροπαιοφόρος με αέρα καρδιναλίων. Λοιπόν, όσο τους ανεχόμαστε απλά χάνουμε. Χρειάζεται ρήξη οριστική και αμετάκλητη. Μόλις βρεθούν στον αέρα θα αγωνιστούν καναδυό φορές για το 3% και μετά τέλος.

Βαγγέλης Στεφαδούρος είπε...

Το κακό είναι ότι με τον "καρδινάλιο" που λες, έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται, τον ανέχτηκαν και τον ανέχονται και άτομα υπεράνω υποψίας. Κοινώς άντε να βγάλεις άκρη ποιος θα κάνει τη ρήξη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ (ΟΙ ΥΠΕΡ ΓΑΠ) 'ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ' ΚΑΙ 'ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ'.

Ε, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.(ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ).
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ (ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΔ ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΛ. ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?)


ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ 11/11 ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ,ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ)
(ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΠΕΝΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ?)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΖΗΣΗ), ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΗΓΕΣΙΑ.


Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ 'ΤΟΛΜΗΣΕ' ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Βαγγέλης Στεφαδούρος είπε...

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ψήφισε για Πρόεδρο. Τώρα εσύ πως το βλέπεις για κληρονομιά, μάλλον μπερδεύεις κάποια πράγματα. Δυστυχώς και εσύ και κάποιοι που λέτε ότι "ψηφίζετε" ΠΑΣΟΚ εκτός του ότι δεν έχετε καταλάβει ότι έγιναν εκλογές για τον πρόεδρο και το αποτέλεσμα είτε σας αρέσει είτε όχι πρέπει να το δεχθείτε, συνεχίζεται να κουβαλάτε νερό στο μύλο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η όλη σας στάση δεν σας τιμά και μάλλον δεν έχετε καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ