Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αν σιωπούσε θα ήταν ανεύθυνος λέει.....

Φράση από τη συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Δεν μας λέει βέβαια η φράση αυτή αν αφορά όλες τις περιπτώσεις που αφορούν τα πολιτικά πράγματα στη χώρα, γιατί όλο και περισσότερο το τελευταίο καιρό η σιωπή του ιδίου αλλά και στελεχών της Ν.Δ για αυτονόητα θέματα είναι δεδομένη. Αλλά βλέπεις πες - πες αυτές τις πολύ κλασικές εκφράσεις για υπευθυνότητα, σοβαρότητα, για αυτοκριτικές κλπ κάποιος θα τσιμπήσει, κάποιο κανάλι θα το κάνει σημαία και θα τη βγάλει καθαρή. Δεν μας λέει όμως ο ίδιος πως έγινε το μαγείρεμα στα στατιστικά στοιχεία και φτάσαμε σε αυτή τη κατάσταση, δεν μας λέει για το Βατοπέδι,δεν μας λέει για τα ομόλογα, δεν μας λέει για την Αγρογή και πολλά άλλα.

Όσο δεν για τη φράση του ότι:

"τους λογαριασμούς της παράταξής μας με το παρελθόν τους έχω κλείσει, και μάλιστα με αυτοκριτική αυτομαστιγώματος που δεν έχει γίνει ποτές στο παρελθόν"

φοβάμαι ότι όχι μόνο δεν τους έχεις κλείσει αλλά είναι και δέσμιος αυτών των λογαριασμών. Αν δεν χρωστούσε σε κανένα έπρεπε να βοηθήσει για το ξεκαθάρισμα του τοπίου και όχι στο κουκούλωμα που ακόμα και τώρα προσπαθούν να πετύχουν. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται με όλο το σεβασμό προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μπούρδες.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: