Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Τελικά παραπλανήθηκαν, τους υπνώτησαν ή τους μάτιαξαν μήπως;

Όσο και αν πουλάνε τρέλλα ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει με τι κουμάσια είχε να κάνει. Στην αρχή κανείς υπουργός δεν ήξερε ή αν είχε πάρει είδηση είχε τόσο χαμηλό IQ που ο πανεύξυπνος Εφραίμ τον παραπλάνησε. Έρχεται τώρα ο Ψωμιάδης να μας πει ότι τους υπνώτησαν. Έτσι όπως πάμε όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Μπορεί να ακούσουμε ότι φταίει "η κακή στιγμή" , ότι τα άστρα δεν ήταν βολικά για αυτούς και οποιαδήποτε άλλη μπαρούφα.
Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν για αυτά που θα γραφούν στο πόρισμα από τους βουλευτές της Ν.Δ μετά το τέλος της προανακριτικής, εκτός αν επιλέξουν να θυσιάσουν κάποιον για να καλυφθούν τα μεγάλα κεφάλια.

buzz it!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Οι " Άγιοι Πατέρες" γράφουν εκθέσεις δεν απαντούν

Το είδαμε και αυτό από τη Ν.Δ οι κύριοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Βατοπεδίου στέλνουν υπόμνημα και αυτοί το δέχονται χωρίς μάλιστα να τους ζητούν να εξεταστούν και προφορικά.

Δηλαδή αν ήθελε κάποιος τους έγραφε μία έκθεση ιδεών για όποιο θέμα ήθελε το κατέθετε και κανείς δεν θα είχε το δικαίωμα να ρωτήσει τι ακριβώς γράφουν. Αν αυτό δεν λέγετε συγκάλυψη, τότε πως λέγεται;

Σε κάποιο σημείο του υπομνήματος ο ηγούμενος Εφραίμ υποστηρίζει πως τις ανταλλαγές δεν τις ζήτησε η Μονή, αλλά το ….κράτος. Γιατί δεν τον αφήνουν να δώσει στοιχεία, τι εννοεί; Ποιοι είναι αυτοί που πρότειναν τις ανταλλαγές;

Ξέρει όμως ότι κρατά πολλούς στο χέρι και το χειρίζετε μέχρι αυτή τη στιγμή πολύ καλά, ξέρει ότι θα τον καλύψουν και τώρα τον καλύπτουν, γιατί όπως έχει διαμηνύσει με δηλώσεις και συνεντεύξεις θα δώσει πολλούς .

Κάτι ξέρανε και κάτι "σοβαροί δημοσιογράφοι" που όταν έσκασε το σκάνδαλο λέγανε ότι θα έπρεπε να μπει σε μία βάρκα και να φύγει από την Ελλάδα. Κάποιους, ονόματα δεν λέμε θα τους βόλευε η φυγή, αλλά τελικά δεν τους έκανε τη χάρη.

buzz it!

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Σίγουρα στις ΗΠΑ έγινε η αλλαγή

Η νίκη του Μπάρακ Ομπάμα σίγουρα ήταν μεγάλη. Όχι μόνο γιατί κατάφερε να πείσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους, όχι μόνο γιατί πέτυχε η συμμετοχή στις εκλογές αυτές να είναι πολύ μεγάλη, όχι γιατί κατάφερε να επαναφέρει τους δημοκρατικούς στην προεδρία, αλλά γιατί είναι η πρώτη φορά που σε όλο τον κόσμο και ενδιαφέρον αλλά και ελπίδα υπήρχε για αυτή την εκλογή, πιστεύοντας ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Τα θετικά σχόλια που εισέπραξε αυτός ο άνθρωπος, πριν αλλά και μετά την εκλογή δείχνουν ότι ο κόσμος και πολλοί ηγέτες πιστεύουν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόλο και τη συνεργασία των ΗΠΑ με άλλες χώρες.

Σίγουρα η εκλογή του θα αναφέρεται ως ένα σημαντικό γεγονός στην ιστορία των ΗΠΑ, αλλά και του κόσμου. Με τις πράξεις του στο μέλλον μπορεί να γράψει ιστορία.

buzz it!